Hakkımızda görsel 1
Ameliyathane Hizmetleri Banner

Kartal Belediyesi’nin sağlık birim olarak hizmete başlayan kurum 2005 yılında özel tıp merkezine dönüşmüş 2014 yılında ise hastane olarak hizmetlerini sürdürmüştür (Megapol Hastanesi).

Özel Megapol Hastanesi 2017 yılının 4. ayında hizmete girmiştir. E5 karayolu üzerinde, otoban bağlantısı bulunan Soğanlık metro durağı ve İSKİ Anadolu Yakası Bölge Müdürlüğü arkasında yer alan hastanemizin Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanına uzaklığı sadece 12 km’dir.

İstanbul Kartal ilçesinde, yaklaşık 3000 metrekare alana kurulmuş hastanemizde toplam 34 yatak kapasitesi mevcuttur. Bu bölgede tek özel sağlık kuruluşu olma özelliğindedir. 16 adet poliklinik mevcuttur. Görüntüleme ve labotatuvar analizlerinin yapıldığı (gelişim laboratuvarı) tanı üniteleri bulunan hastanemiz, donanımlı acil, yenidoğan yoğun bakım, erişkin yoğun bakım, son sistem ameliyathane ve 2 adet doğum salonu, odyometri birimi ve yenidoğan işitme tarama birimimizle hizmet vermekteyiz.

Kurumumuz kadın-doğum, çocuk, ortopedi, göz, fizik tedavi ve rehabilitasyon, nöroloji, üroloji, endoskopi ünitesi, cerrahi, diş ve tamamlayıcı ve geleneksel tıp alanlarında ön sırada yer almayı hedeflemektedir.

Misyonumuz

Topluma, koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerini sunmak amacıyla; “Hastalıkta ve Sağlıkta Hep Yanınızda” sloganını benimseyerek, hem hasta hem de çalısanlarının memnuniyetine odaklanmak, kendilerini mesleklerine adamış sağlık çalışanları ve doktorların el ele verip birlikte nitelikli sağlık hizmeti sunmasını kendimize misyon edindik.

Vizyonumuz

Uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunan güvenilir, bilimsel, etik ve hasta haklarına saygılı referans merkezi olmak.

hakkımızda görsel 3

Uzman Doktorlarımızla Tanışın